Welkom in de wereld van zelfstandig ondernemerschap!

Bij ons bedrijf zijn we op zoek naar talentvolle ZZP’ers en of stoelhuurders die hun expertise willen inzetten en hun passie willen volgen. We begrijpen dat als ZZP’er je vrijheid, flexibiliteit en eigen baas belangrijk zijn voor je zijn. Daarom bieden wij een werkplek waar je jouw vaardigheden kunt laten zien en je eigen succes kunt creëren.

Ben jij een vakspecialist, professional in hart en nieren? Je werkt alleen in je eigen salon? Je hebt behoefte aan collega’s en een compleet ingerichte werkplek? Als ZZP’er bij ons bedrijf krijg je de mogelijkheid om jouw unieke talenten en kennis te bundelen, terwijl je tegelijkertijd deel uitmaakt van een hecht team van gelijkgestemde professionals.

We geloven dat samenwerking essentieel is voor succes. Daarom streven we naar een ondersteunende en stimulerende omgeving waarin je kunt netwerken en samenwerken met andere ZZP’ers en professionals uit verschillende disciplines. Hierdoor ontstaan er waardevolle synergiën en kansen om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

Er is plek voor de volgende specialisaties:

  • Huidtherapeuten
  • Facial specialisten
  • Medisch pedicure specialist
  • Pedicure specialisten
  • Nagelsylistes liefst ook ervaring met BIAB
  • Permanent make-up specialisten
  • Diëtisten, voedingsdeskundige,
  • Afslank specialisten met of zonder apparatuur.

Bij ons bedrijf waarderen we jouw inzet en streven we ernaar om je te belonen voor je harde werk. We bieden een eerlijke vergoeding voor uw diensten en streven naar transparantie in samenwerking. Daarnaast zorgen we voor een soepele, administratieve afhandeling, zodat jij je kunt concentreren waar je het beste in bent: het leveren van jouw gespecialiseerde diensten aan onze gewaardeerde klanten.

Als ZZP’er bij ons bedrijf ben je niet alleen een zelfstandige ondernemer, maar ook een waardevol lid van ons team. We erkennen de belangrijke rol die je speelt in het succes van ons bedrijf en streven continu om een omgeving te creëren waarin je kunt groeien, samenwerken en leren.

Dus, ben jij een succesvolle ZZP’er die op zoek is naar nieuwe kansen en mogelijkheden? Sluit je dan aan bij ons bedrijf en laat ons samen bouwen aan een succesvolle toekomst. We kijken uit naar jouw talent, expertise en unieke bijdrage!

Neem vandaag nog contact met ons op, kom naar onze open dag op 22 augustus 2023 en ontdek de mogelijkheden die wij voor jou hebben als ZZP’er binnen ons bedrijf. Telefoonnummer 0628782648 of stuur een mail met jouw specialisatie, expertise naar: inge@allbeautytreatements.nl

Laat een reactie achter