December in onze beautysalon

Team All Beauty Treatments hoopt dat iedereen veilig en gezond deze tijd door komt. Wij rekenen op de steun van al onze trouwe, fijne klanten en hopen jullie weer snel te mogen verwelkomen in onze prachtige salon! Nu meer over BT LED Dermalogica Utrecht.

BT LED Dermalogica

Vanaf het nieuwe jaar gaat All Beauty met Dermalogica in combinatie met de BT LED werken. De BT LED is een krachtig apparaat dat gecombineerd met een facial een prachtig resultaat neerzet. Op basis van nieuwe techniek zorgen de gekleurde lampen in dit apparaat ervoor dat de huid zuurstof aanmaakt. De blauwe lamp werkt anti-bacterieel, vertraagt de talgproductie, werkt kalmerend voor de huid en vermindert roodheid. De BT LED is bijvoorbeeld ideaal om de huid na een intensieve peeling te kalmeren.

Het rode licht stimuleert de collageenproductie, de bloedcirculatie, verfijnt de porie structuur, bevordert wondheling en verstevigd de huid. We zijn hier erg enthousiast over en kunnen niet wachten om weer open te gaan, zodat jij het resultaat kunt ervaren. We houden je op de hoogte!

Ontvang nu een eenmalige korting van € 15,-.
Deze actie is geldig t/m 14 februari 2022

Meer over BT LED Dermalogica Utrecht

 • 552 unieke led lampen, die allemaal afzonderlijk op de huid terecht komen
   
 • De frequentie van het licht 10/ 40/ 100 hrtz.
  Hierdoor kunnen we ook het licht pulserend kunnen inzetten, waardoor de cellen vergelijkbaar met  fotosynthese van de cel worden gestimuleerd.
   
 • Blauw licht = 470 nm. 
  Blauw licht hydrateert de huid, maakt zuurstof aan (doodt de probione bacterie), vertraagt talgproduktie, is 10% effectiever dan benzoïlperoxide, werkt anti-bacterieel, kalmerend, vermindert roodheid, goed in te zetten na intensieve peelings.
   
 • Rood licht = 640 nm 
  Rood licht stimuleert de collageen productie, de bloedcirculatie, bevordert wondheling, stimuleert ATP, verfijnt poriestructuur, verstevigt de huid. 

Laat een reactie achter